Am ajuns la miezul noptii, cu 10 minute inainte de ora estimata de GPS. Al naibili trafic, dar totusi am reusit sa evit aglomeratia de pe DN1, pe cat posibil si tot am prins o coada de 11 km la intrarea in Ploiesti.

Ei bine, in Targu Mures sunt cu vreo 10 grade mai racoare decat in Bucuresti. Daca in Bucuresti la plecare erau 39 de grade, aici am ajuns la 24. Ceea ce e mai mult decat placut.

La Peninsula l-am prins pe Tiesto, DJ-ul despre care se spune ca isi petrece week-endurile in Romania. Si acum imi cam dau seama de ce a decazut in halul asta. Daca vine doar aici, daca nu mai are GIG-uri prin alte parti, daca patronii nostri de cluburi ii platesc onorariul si-l pacalesc sa vina.  Nu m-ar mira sa-l avem pe Tiesto rezident in nu stiu ce club de fitze.
Sa vedem oarece poze, dupa care va las sa va uitati la video-ul filmat in incheierea spectacolului. Dupa parerea mea dezamagitor.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 Responses

 1. piticu

  nu, tiesto s-a dus jos … se duce in jos rau de tot … a trosnit-o aseara de ma gandeam nu`i arunca nimeni cu ceva in cap?

  Reply
 2. PHNC

  @acsel ai fost la EOL @ Bucuresti? Sa zici despre Tiesto ca nu stie sa faca spectacol e ca si cum ai zice despre becali ca gandeste.

  Reply
 3. sorin

  Ca orice om are plusuri si minusuri, var f superior si varf inferior. S-a dus varful superior si de cativa ani e intr-o cadere libera….asta e Dj Tiesto…E vremea celor tineri.

  Reply
 4. george

  pe bune acum, tiesto nu-si petrece week-endurile in romania
  daca ai fi avut curiozitatea sa te uiti pe site-ul lui, programul lui e destul de incarcat cu GIG-uri prin toate colturile lumii, rezident fiind la ibiza

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.