S-a mai terminat un sezon Dansez pentru tine. Desi la inceput i-am privit foarte sceptic si am crezut ca nu vor reusi sa fie peste ateptari se pare ca pana la final au dovedit ca stiu sa danseze mai mult decat te puteai astepta vreodata de la o emisiune live.

Da, a castigat Jean de la Craiova – manelistul, dar a dansat si a avut o prezenta de spirit pe care celelalte vedete nu cred ca ar fi reusit sa le prinda vreodata.

Oricum emisiunea de gala mi s-a parut cea mai bine realizata de pana acum. De la prezentarea cazurilor, la reintregirea familiei, la dansuri si desemnarea castigatorilor.Iar Dansez pentru tine trebuie sa se vada obligatoriu pe PROTV HD.

Are cineva si o alta parere?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 Responses

 1. dragos

  mie nu mi-a placut ca ai specificat “manelistul”… 🙂
  in rest, a fost un sezon bun in care sunt de parere ca la final premiile au fost date corect – locul 1,2,3 si cel de popularitate!

  Reply
 2. Emil

  Nu am vazut emisiunea dar din cate stiu Jean asta are o muzica aiurea rau dar ca om cred ca a “cucerit” multa lume. Are prezenta de spirit.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.