Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

V-ati gandit ca nu va duceti la mare de 1 mai. Bine ati facut! Daca v-ati dus, teapa voastra. De fapt exista oarece solutii si destui descurcareti care pot sa stea la mare si pe bani putini, dar la ce standarde. Asa ca am vazut la hotel de doua stele cum veneau cu mercedesuri si se lafaiau in luxul masinii, dar in camere ii astepta altceva. Mizerabil e putin spus, la cum arata unele camere de hotel.

Tocmai de asta nu vreau sa va arat pozele cu mizeria de acolo ca sa nu va demoralizez complet. Dar …

Peste tot erau mesaje care te invitau sa nu scoti lucruri din camera, sa nu fumezi. Dar pe langa asta aveai scumiere in camere, scrumiere pe hol si bonus, deasupra patului.

Pe langa acestea preturile sunt uriase. Vama Veche e scumpa, dar despre asta voi vorbi separat. In schimb in Mamaia o apa e 10 lei. O apa la 0.33. Daca vreti un alt exemplu, Cuba Libre e 20 de lei. (ce pret are asta in Kultur?) Astfel am vazut o groaza de oameni care cumpara de la buticuri bere si apa ca sa mearga apoi pe plaja la petreceri.
Oare cat or fi sezlongurile?

Si ca totul sa fie pe sistem, noaptea asa se aude in interiorul camerei de hotel cu geamurile inchise.

 

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 Responses

 1. AlexandruBratu

  WTF… imi parea rau pana acum ca nu m-am dus la mare.. dar acum dupa ce am citit asta.. imi pare foarte foarte bine. Multumim Cristi

  Reply
 2. Andrei M

  Imi place. Noi, romanii avem intotdeauna nevoie de instructiuni speciale si indicatii de civilizare. La fel ne-au facut si bulgarii la Russe, la Metro, unde ni se explica regulile de buna purtare in ROMANA la intrare.

  Am o vorba: ne meritam soarta. Bine imi pare ca nu mai locuiesc de 4 luni in Romania, insa, imi iubesc tara si o promovez strainilor cu inima deschisa. E locul unde m-am nascut si despre care as putea scrie o intreaga carte!

  Reply
 3. Innocente

  Doamne, în viaţa mea n-am văzut atâta mizerie într-un hotel. Aproape că m-am uitat cu jind la hotelul Condor care era în faţa noastră :))
  Baia la două stele este ORIBILĂ, cu un bec chior ca să nu se vadă mizeria, saltele super împuţite, iar camera era luminată de un bec chior şi cu un întrerupător de pe vremea când străbunica era fată mare.
  Când am intrat prima dată în cameră puţea a petrol. S-a mai dus după ce am aerisit.
  Despre preţuri n-am nimic de comentat. Fiecare cere cât vrea, depinde de doi dacă dăm ori ba. Toţi am dat. Cea mai bună mâncare a fost la terasa Andreea, lângă cazino 😀

  Reply
 4. Alexandra

  Noi sintem cu , cortul si pot sa-ti spun ca este superb , dar ai mare dreptate la preturi sint exorbitante …..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.