Azi e ziua femeii. La multi ani, sa ne traiti.

Insa ce v-ati face fara noi? Nimic.

V-ati certa intre voi pe cine are fardurile mai bune. V-ati bate pe cine are rochia mai misto, v-ati strange de gat pentru un lantic sau orice alt accesoriu.

In schimb, noi, baietii, iesim in gasca la bere, mergem in gasca la gratare, realizam chestii in echipa, suntem uniti cand vine vorba de a realiza sau atinge un tel.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

23 Responses

 1. Argutia

  un post plictisitor si fara creier scris… mai bine puneai versurile de la “De ziua ta mamico”, dar probabil ca atunci cand erai la gradinita nu il cantai, ci erai cu berea dupa colt. Incerci si tu sa fi misogin, exact intr-o zi in care nu ar trebui sa fi, pt ca na… esti m cool, si esti citit de multi care au auzit de piticu… Serios, mi se pare un post retardat…

  Reply
   • Argutia

    e parerea mea personala. nu are nevoie de prea multe argumente. ce sa argumentez? ca incerci sa faci pe cinicul si ca vrei sa pari misogin ? eu am citit articolil si mi s-a parut de prost gust. oricum ai dres-o (oarecum) cu ultimul post “de ce iubim femeile”. Nu te simti atacat, ca nu a fost asta intentia, mai ales ca nu te cunosc. Eu am comentat un post. Putea sa il scrie oricare, tot aia i-as fi zis. Bafta

 2. kidulin

  daca nu ati fi voi, noi nu ne`am mai certa nici pe farduri si nici pe rochii pt k nu am avea cui sa mai captam atentia si pe cine sa mai distragem de la o bere atunci cand trecem prin fata voastra =))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.