Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ce inseamna vechi? E ceva ce nu-l mai poti folosi sau e ceva ce iti trezeste amintiri? Ce inseamna vintage? E neaparat culoarea fada, galbena de vreme si uscata? Sau sunt lucrurile care de imbie la caldura, la bucurie si la a remmemora intamplari?

In prima poza avem o gura de evacuare a unei instalatii de climatizare de la Casa Presei. Instalatia e originala si o simtiti toti cei din Casa Presei, iarna cand vine un aer de caldura cu un miros de metrou si vara cand vine un aer racoros de te miri unde. Habar n`am cum functioneaza, dar m-au  fascinat de fiecare data descoperirile cladirii asteia. Asa a fost si acum ceva ani cand a plecat Romania libera de aici. Au lasat in urma ani de istorie seaca si directa, asa cum a fost ea in vremurile  acelea.

Pozele sunt facute cu Panasonic G2. Poti castiga un aparat foto daca te inscrii incepand cu ieri pana pe  20 octombrie la  acest concurs si completezi minim 10 taskuri.

Si pentru ca azi a fost o zi deosebita de facut poze norilor sau de filmat norii, am facut si un album de poze pe facebook cu nori si apusul de soare de aseara.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 Responses

 1. adi

  dat click pe linkul cu concursul si la tine si la zoso, e ceva in neregula cu el ( da NOT FOUND )

  Reply
 2. adi

  nu am squid, si la zoso spun unii ca nu le merge, tipu’ de la Metromind zice acolo ca era o problema cu conexiunile RDS (eu sunt pe RDS) si cica s-ar fi rezolvat… butt… oricum e de la ei 🙂

  Reply
 3. Miklós Henrich

  mi-am facut cont si nu gasesc nici un link/buton pentru incarcarea pozelor. mi se pare ca acest concurs incepe sa suga precum si viera cu doar 2 orase in care puteau testa televizoarele panasonic. astea 2 concursuri naspa sunt destule motive ca sa trec pe SONY. desi aparatul foto si camera video le am panasonic, dar se poate vinde. nu de alta, dar si prin calitatea rezultatelor mi se pare ca SONY le-a depasit demult. fixatia asta de-a mea cu panasonic era o prostie inca de mic copil.

  Reply
 4. Gabi

  @ Miklós Henrich pana pe data de 6 septembrie, concursul este destinat doar celor 5 bloggeri participanti.
  Upload-ul pozelor fiind posibil pentru utilizatori doar dupa transmiterea primului brief destinat lor, mai exact 21 septembrie.
  Acesta este motivul pentru care nu apare posibilitatea de upload.
  Pentru moment hai sa ne relaxam si sa-i lasam pe Piticu, Zoso, Cabral, eCostin si Dan Dragomir sa se lupte in concurs. 🙂

  Reply
 5. Miklós Henrich

  @Gabi, ok. nu cumperi un aparat foto si camera video panasonic? scad din pretul unul original 33% (pt. ca l-am utilizat) si din rezultat mai scadem 50% pt. ca panasonic nu e sony 😛

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.