Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  


Basescu a avut o altercatie
undeva in 2004 la un miting. Pana aici toate bune si frumoase, se mai intampla. Dar ce s-a intamplat de fapt? Din imaginile astea, proaste, prost facute, prost montate, puse pe net la o rezolutie execrabila ca sa fie preluate apoi de televiziuni si difuzate in halul asta nu se intelege nimic.
Da se vede ca un copil isi ia o palma, ca zice ceva, iar ca apoi rade. Foarte bine, daca Basescu a facut-o am spus ca il inteleg.

Dar, unde sunt imaginile de pe celelalte camere? De ce abia aseara Dinu Patriciu a scos caseta din cadrul asta de la naftalina? De ce imaginile au ajuns in presa dupa ce Dinu Patriciu s-a intalnit cu mogulii presei la el acasa?

Ah, da suntem in campanie electorala si chestiile astea se fac. E normal. E normal ca in campanie sa te ajunga din urma toate relele pamantului. (stati sa vedeti ce auziti despre mine) Si totusi, ce a facut Basescu acolo din punctul tau de vedere? Ca eu m-am pus in locul lui si i-am inteles reactia si comportamentul.

Nota: am spus ca am inteles, nu am specificat ca aprob, nu am specificat ca sutin.

Si inainte sa comentezi citeste si asta.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

63 Responses

 1. mona

  avand in vedere ca a aparut dupa 5 ani, chiar in plina campanie, exact in momentul cand a ajuns basescu sa se lupte cu geoana, mie imi spune un sigur lucru: SANTAJ!! jos PSD!!

  Reply
 2. Ion

  Daca s-a ajuns la astfel de trucaje murdare de care se folosesc in campanie inseamna ca sunt disperati…

  Reply
 3. Amir

  Sunt un munte de om (1.85 si 110kg) insa de cate ori recitesc ptesvoea acestui ingeras, plang ca un copil am si eu o fetita de 3 ani si spaima mea cea mai mare de fapt cred ca este spaima oricarui parinte- este sa nu i se intample asa ceva sunt momente cand nu adorm seara gandindu-ma la astfel de situatii m-a marcat enorm suferinta acestui copil, groaza si chinul parintilor si familiei sale mi se pare o cruce pe care uneori e atat de greu sa o porti numai Dumnezeu poate sti de ce se intampla asa ceva .uneori e peste puterile noastre sa intelegem. Am credinta puternica insa ca aceasta poveste va avea un final fericit ! Eva Maria merita acest final fericit. E un inger coborat pe Pamant sa ne invete pe noi ceilalti, cei din jurul sau agitati in cotidianul mizer de fiecare zi, ca putem fi oameni, ca putem sa ne oprim in astfel de momente si sa ne dam seama ca altele sunt lucrurile cu adevarat importante in aceasta viata familia, copii, sanatatea si fericirea lor, bucuria din ochii unui copil, sinceritatea, inocenta si zambetul acestora .Eva Maria va invinge aceasta boala ! Trebuie sa va repetati asta in fiecare zi, trebuie sa credeti asta cu adevarat, trebuie ca si Eva sa inteleaga (atat cat poate ea) asta autosugestia poate face minuni am un exemplu in cercul apropiat de prieteni.Si dragii mei credeti in miracole. Am niste prieteni foarte buni de familie a caror fetita de 7 ani a avut anul trecut in Mai un accident foarte urat de masina traumatism cranio cerebral practic avea o gaura de cca 10-12 cm2 in cap s-a recuperat 100% dupa mai putin de 1 an de zile in prima luna a fost oribil, parintii erau disperati dupa 2 luni avea intelectul si comportamentul unui copil de 2-3 ani acum, la aproape 1 an de la accident (in Mai implineste anul) este acelasi copil inteligent, vesel si dinamic pe care il stiam inainte. Medicii care au operat-o la spitalul din Tg Mures s-au declarat socati! Le-au spus parintilor ca este pentru prima oara in intreaga lor cariera cand asista la asa ceva. Recuperare integrala 100% cu atat mai mult cu cat a avut loc in mai putin de 1 an. Glumesc mereu cu parintii fetitei si le spun ca atunci cand va veni sfarsitul lumii voi sta langa fetita, pentru ca sigur nu voi pati nimic.Imi pot imagina ca perioada prin care treceti acum ca parinti este una extrem de dura este o perioada care poate dobori un psihic mai slab insa veti invinge!Cu toata dragostea unui parinte,Razvan.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.