Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Faza cu Misu care a plecat in state, a fost bluff. Asa cum era de asteptat. Nu de alta ca era prea de tot, si prea din scurt, si chiar direct. Dar, era credibila si atat de tampita incat sa fie reala. Adica si eu as fi facut la fel. Maine as fi fost plecat, ca doar de aia umblu cu pasaportul la mine tot timpul.

In schimb, astia au vrut doar sa atraga audienta. Sa vada faptul ca nu s-au plafonat, ca mai schimba si ei ceva, si ca o aduc pe Teo la emisiune sa le aduca raiting. Chiar s-au facut comunicate de presa pentru audienta de la emisiunea aia. In schimb, a fost o modalitate miseleasca, si nashparlie ca sa atraga atentia ca ei inca mai sunt acolo, si ca traiesc.
Acuma, sa ma scuzi Serban. Dar, nush de ce am impresia ca de cand te-ai insurat, te-ai ingrashat si eshti cam sub papuc, cu niste responsabilitati ce nu se compara cu linia de carcotash. Mishu … e liber … el isi permite. Tu … daca se afla. Si aici nu e bine.

In schimb, din punctul meu de vedere, faza cu Teo la emisiune si Mishu care a fugit, o sa aminteasca numai in proportie de 30% din cei care revin sa vada cronica ca ” hey … we’re still here … you should laugh” . Iar, ceilalti or sa zica hm … da … dezgustati si or sa se duca mai departe … la celelalte emisiuni de divertisment, filme, sau alte matinale de pe alte radiouri. (btw e in lucru un articol pe chestia asta).

Detalii despre ce a zis Huidu … aici

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 Responses

 1. diabolique

  Tot balciul asta trebuia sa functioneze ca un “featuring”.
  Ei cu audienta, ea cu publicitatea.
  Carcotasii au rupt tot. Au fost lideri de piata de la 21.00-22.00, inaintea PRO-ului. Bravo lor!
  Intrebarea e ce a castigat Teo? Dupa parerea mea, nik.
  Poate doar niste injuraturi din partea telespectatorilor fideli ai Cronicutei, care s-au simtit astfel mintiti; telespectatori care nu cred ca fac parte din targetul emisiunilor cu manelisti ale lui Teo

  Reply
 2. piticu.ro » Blog Archive » Carcotasii si blogurile

  […] Si pe langa asta am vazut asemanare si comparatie dusa la stilul de emisiune si prompter intre cronica carcotasilor si blogging.Sa fie clar, o emisiune de televiziune nu poate fi comparata cu un blog, articol de ziar, sau orice altceva. O emisiune de televiziune e o emisiune de televiziune si o urmaresti, daca iti place, daca nu iti place, schimbi postu. Cum am facut si eu inainte, ( totusi am avut fanclubul lui Radio21 ) am fost fanul cuiva. Si a fost misto. Dar, nu am stat sa dau in altii sa zic ca vai, eu sunt mai tare, si de ce te legi tu de mine ca eu sunt fan Radio21, Huidu si Gainusa ( pe vremea cand erau ei acolo … si era matinal ). Asta din simpla cauza ca am primit o groaza de reprosuri pentru articolul de mai devreme , cum ca de ce ma leg eu de ei. Ma leg de cine vreau si cum vreau. Si bineinteles ca am dreptul la replica. […]

  Reply
 3. ovidiu

  poate ca au urmarit audienta, totusi din cate am auzit eu intentia lui huidu a fost de a dovedi cate persoane pot fi amagite cu tembeliziuniele. un mic experiment facut de huidu si gainusa. acum ramane de vazut daca vor avea de castigat cu acest `experiment`
  see`ya

  Reply
 4. diabolique

  Trust me, nu a fost vba de nicio demonstratie de genul “manipularea pe care o exercita media bla bla” it’s all about publicity
  Ceea ce a declarat Huidu nu este decat o minciunica pt a mai scapa de gura fanilor emisiunii.

  Eu am o definitie pt ceea ce s-a intamplat -prostitutie AV

  Reply
 5. ovidiu

  nu te contrazic, dar pers de la care am aflat aceasta arfimatie sustine ca a fost doar o gluma, prost gandita dupa parerea mea.

  in spatele acestei `prostitutie AV`, ca sa te citesc putin sau `glume`, de fapt se ascunde o dorinta mare de a castiga audienta stim foarte bine acest lucru, numai ca dezaprob gestul carcotasilor.

  cum am mai spus vreau sa vad ce au de castigat de pe urma acestui `experiment` cum il numesc eu

  see`ya

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.