Burn face o chestie interesanta. Va da energizante burnshots (chestii d`alea mici si concentrate) prin Bucuresti celor care ii urmaresc pe twitter si le cer acest lucru, la noapte intre orele 12 si  5.

Deci, pe twitter le dati @Burnshots, le dati DM  si ei vin si va aduc energizante daca voi nu dormiti. Eu le zic de pe acum pe blog, la 1 fara zece in fata Jurnalului National in parcare la Casa Presei.  🙂  Daca nu vin … ma supar.

Voi pe unde veti cere energizante diseara si de ce?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 Responses

 1. Alina

  Pai DM merge doar daca dau si ei follow 🙂 asa ca nu pot sa le trimit DM.

  Reply
 2. Raluca

  Hmm Red Bull a facut acum cateva luni o campanie agresiva prin cmaine, mergeau din usa in usa si dadeau Red Bull gratis sau 3 la oferta..insa mi-e greu sa cred ca le vor livra ei peste tot in Bucuresti..eu ma gandeam mai degraba ca or sa faca un event undeva cu Burn gratis..:-? hmm..

  Reply
 3. petrescs

  Stiu si io neste baeti dela mine den cartier care vrea sa dea la lume o doza mica de prafuri moka si vine la tine acasa ca sa stie ezact unde stai dupa aia…

  🙂

  Serios acum, ce puii mei e de gasit in chestia aia in afara de chimicale si cum poate bea cineva asa ceva ?!?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.