Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lumea nu doar citeste, mai si scrie, mai si cinta, mai si picteaza. Trebuie sa se vada si lucrurile astea la televiziunea pe care o platim, nu doar ca lumea fura, lumea violeaza, lumea injura, lumea ia spaga, lumea face politica si coruptie si mizerie! Dar macar atit deocamdata: Lumea citeste.

Terorista

Bloggerii ies in strada, maine seara (marti 4 septembrie) la ora 19 in fata intrarii TVR din strada Pangratti. Si nu vor protesta zgomots, ci in liniste. Vor incerca sa demonstreze conducerii TVR ca lumea nu e alcatuita din crime, violuri si fraude, ci si din oameni ce apreciaza cultura si oameni care citesc. De aceea, se intentioneaza ca maine seara la ora 19, la intrarea din strada Pangratti sa se adune cat mai multa lume cu o carte in mana, care sa citeasca timp de 10 minute.
Poate asa se va sensibiliza conducerea. Poate asa isi vor scoate si ei de-o stire, nu numai din agentii, poate asa … vor incerca sa miste ceva.

Eh … eu va urez succes, mi-e fizic imposibil sa fiu la ora aia acolo, insa, la cum stiu eu ca merg treburile prin televiziunea nationala platita din bani publici, prea putin cred ca o sa rezolvati cu acest eveniment. Nici macar o stire, nici macar o impresie, ci eventual ceva ochi din turnul TVR ascunsi dupa perdele ca nu care cumva sa fie vazuti, ca nu care cumva sa afle sefii lor ca se acorda interes acestui protest.

Iar angajatii TVR vor suspina si vor gandi, eh … asta a fost, sefii vor numara conturile, iar voi veti fi fost inca o data la o actiune.

Doar parerea mea pesimista.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 Responses

 1. horea badau

  foarte tare ideea! si ma bucur ca se pune in practica! de ce nu anuntati si asociatia consumatorilor de media? v-am putea ajuta! incerc sa ajung si eu vineri, ora 19, in fata tvr-ului

  Reply
 2. Cultura, nu umplutura! « horea mihai badau

  […] Cultura, nu umplutura! Asociatia Consumatorilor de Media sprijina ”cititoriada” care va avea loc maine, la ora 19.00, in fata tvr, considerand-o o forma de protest din partea telespectatorilor fata de proasta calitate a programelor tv si un semnal ca publicul vrea si cultura tv, nu numai violenta si prost-gust tv. Voi participa si eu. Iata si textul original al bloggerilor care invita la protest asa cum a fost publicat de terorista (n.b. am ajuns la textul teroristei, via piticu): […]

  Reply
 3. adrian boioglu

  in pangratti nu o sa va bage nimeni in seama. chiar si intrarea de la stiri da spre partea cealalta si nu va vad aia nici cind ies la o tigara.
  mergeti pe calea dorobantilor s ava vada si omu din autobuz, sa va vada si jeanine a lu sirbu care are casa peste drum si sa va vada si aia din turn si aia din carrefour…

  Reply
 4. Herald

  Mi se pare un demers penibil avand in vedere macar faptul ca TVR are un canal dedicat – TVR Cultural. “Protestul” asta suna fals sau “hai sa ne facem si noi vant cu coada”. Initiatorii spera sa fie mentionati in Jurnal cu tot cu adresa blogurilor lor? :))

  Reply
 5. Cultura, nu umplutura! « Asociatia Consumatorilor de Media

  […] Cultura, nu umplutura! Jump to Comments Asociatia Consumatorilor de Media sprijina ”cititoriada” care va avea loc maine, la ora 19.00, in fata tvr, considerand-o o forma de protest a telespectatorilor fata de proasta calitate a programelor tv si un semnal ca publicul vrea si cultura tv, nu numai violenta si prost-gust tv. iata si textul original al bloggerilor care invita la protest asa cum a fost publicat de terorista (n.b. am ajuns la textul teroristei, via piticu): […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.