Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Avem nevoie de cat mai multe conferinte de online. Avem nevoie de show-uri de prezentare si de produse de tehnologie. Nu e suficient sa ne uitam la altii cum fac sa zicem IFA la Berlin sau prin alte tari. Avem nevoie de ele aici, iar partenerii de afaceri romani au nevoie sa inteleaga ce inseamna tehnologia si cum sa ii ajute.

Trebuie sa luam in considerare ca un sistem integrat de management poate reduce costurile cu hartia din imprimanta sa zicem, iar apoi nu numai ca protejati natura aveti sansa sa stiti ce ati facut si cum si cand. Cu alte cuvinte eu lucrez intr-un sistem integrat de management din 2008, iar atunci chiar daca era ceva SF si greoi de folosit, acum e cea mai buna sursa de a gasi resurse si proiecte pe care le-am mai facut si cel mai bun loc de inspiratie. Si asta e doar un exemplu.

Intre 19 si 21 Septembrie vedem la Bucuresti, la Romexpo, Internet & Mobile World 2012. Un eveniment care isi doreste sa stranga oamenii de afaceri si sa le explice la ce e buna tehnologia, dar si sa le ofere solutii si sa ii faca sa cumpere tehnologie. Sa ii faca sa evolueze spre exemplu.
Ma uit pe siteul evenimentului si vad numarul mare de participanti, dar vad si numarul mare de speakeri. Si cum e un eveniment de 3 zile, mai mult ca sigur e suficient sa gasiti acolo solutiile la tot ce vreti voi.

Si nu trebuie sa va duceti cu sacul de bani la eveniment, asa cum va asteptati cand vine vorba de tehnologie. E suficient sa va duceti si sa invatati. Drept urmare va pun la dispozitie 3 invitatii la Internet & Mobile World 2012. Tot ce trebuie sa faceti e sa imi spuneti de ce vreti sa va duceti acolo si ce va asteptati sa faceti in urma acestui eveniment. Raspunsurile in comentarii.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 Responses

 1. Paispe

  Pentru tehnologii, networking si oportunitati de business. Restul sunt vorbe goale 🙂

  Reply
 2. bobocx

  salut

  vreau sa ma duc acolo deoarece:
  – este util sa afli ce se intampla in afara. si poti face acest lucru in cele 3 zile, timp in care te hranesti cu multa multa informatie
  – prin astfel de evenimente, putem afla despre inovatiile tehnologice din online si le putem aplica si mediul nostru online autohton

  ce ma astept sa fac in urma acestui eveneiment?
  – sa implementez cel putin o idee din ceea ce voi vedea
  si sunt convins ca o sa vad multe, avand in vedere programul si speakerii

  sper ca te-am convins
  log out
  sign out
  etc

  Reply
 3. ovidiu

  m-as duce pentru ca sunt oarecum in domeniu, am mai fost la niste conferinte unde au fost “speakeri” locali – multi dintre ei oarecum habarnisti dar cu pofta de vorba :). as fi curios sa aflu si viziunea celor de afara, din program pare ca majoritatea “speakerilor” sunt straini…unii care au inventat domenii 🙂 … ma chitesc ca sunt oameni care merita ascultati si intrebati

  Reply
 4. Sandra

  Consider ca e un moment oportun pentru un asemenea eveniment. Avem nevoie sa aflam incotro se indreapta piata de digital din Romania, sa descoperim si sa ne familiarizam cu noile tehnologii.
  Nu e suficient sa ai un telefon de ultima generatie daca nu stii sa il folosesti la adevaratul lui potential, la fel cum, degeaba dispui de servicii ca e-commerce si mobile development daca nu stii ce beneficii ti-ar putea aduce. Degeaba ai un business care e in plina ascensiune daca nu stii sa il promovezi pe retele sociale si asa mai departe.
  Sunt sigura ca va fi un eveniment foarte reusit, mai ales ca de ceva timp, la conferintele de genul asta, au inceput sa vina si speakeri internationali. Sa asculti un om care vine de pe o piata mult mai dezvoltata decat cea romaneasca si sa pui in aplicare sfaturile si solutiile propuse de el, iti va aduce cu siguranta rezultate bune in business-ul tau sau in orice proiect care implica asa ceva.
  Tocmai de aceea, workshop-ul despre oportunitatile si beneficiile brand-ului prin prezenta pe Facebook al Weronikai Sobolak este pentru mine cireasa de pe tort.
  Pe langa toate astea, este un moment foarte bun sa explorez zona de networking, sa cunosc si sa intru in legatura directa cu marile agentii de social media, pentru ca piata din Romania, dupa parerea mea, este timida. Solutii s-ar putea gasi, spirit de dezvoltare este, suport de la astia “mai mari” in domeniu este, ne mai ramane doar sa ne dorim sa schimbam ceva. Sa vrem sa dezvoltam piata de solutii online si sa indraznim sa ne spunem cuvantul si pe piata tehnologiei europene.

  Reply
 5. Alexandra

  It’s the best digital freaking event of the year, primul de la noi atat de captivant. Lucrez in domeniu deci cu siguranta voi avea de valorifica dupa event.

  Reply
 6. iYli

  Ma astept la o mai buna implementare a internetului in toate domeniile, promovarea ceva mai agresiva pe piata de consum, pentru ca acest serviciu sa fie accesibil unei categorii mai largi de utilizatori.
  Ar fi binevenite si cateva cuvinte despre aria de acoperire cu semnal pentru internet si date de pe teritoriul Romaniei, unde stim ca din pricina reliefului, problema este inca de actualitate.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.