Sunt si eu curios, cati dintre voi au cauciucuri de iarna acum. Nu montate ci puse la pastrare pentru 1 noiembrie.

[poll id=”64″]

Si daca tot le aveti, cam cand va ganditi sa le montati pe masini ca sa ma gandesc cat de aglomerat va fi la service-uri.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

23 Responses

 1. Soso

  Le am cumparate inca de anul trecut cand se zvonea ca se va da legea. Si le voi monta cand va trece temperatura de 7 grade.

  Reply
 2. Luiza

  in mod normal, anvelopele de iarna se monteaza atunci cand temperatura scade la minim 7 grade celsius. in fiecare an insa, nu le-am pus niciodata mai tarziu de 10 noiembrie.

  Reply
 3. Mr. Cabo

  Voi monta cele de iarna cand temperatura maxima a zilei (preferabil o medie a mai multor zile)incepe sa fie in jurul a 7 grade +. Si inainte cu 1-2 saptamani de 1 noiembrie.

  Reply
 4. skybax

  Ilar ar fi ca in nov. sa fie 20 de grade :)) sau macar 15. Si sa ploua… si sa fie mizga si noi sa avem gume de iarna… sa vezi atunci stiri de la ora 5

  Reply
 5. Mahmur

  Dar de ce sa ma duc in service ca sa le schimb???
  Decat sa dau minim 50 de lei la service… mai bine le schimb singur… si beau de banii aia… =))

  Reply
 6. Andrei

  Am anvelope de iarna de cand am masina, e o inconstienta sa circuli fara ele iarna.

  Reply
 7. MRares

  Am set de roti vara/iarna, le schimb cand se anunta prima zapada, respectiv cand ma plictisesc de cele de iarna, primavara.

  Reply
 8. paulyluca

  @raluxa: oamenii care chiar se pricep la chestii din astea (us excluded) spun ca all season sunt cea mai proasta alegere. Adica nu-s bune nici vara, nici iarna. Sunt acceptate legal, dar in materie de siguranta nu sunt chiar alegerea ideala.

  Eu mi-am luat 4 cauciucuri de iarna prin noiembrie anul trecut, si 4 de vara in primavara asta. In consecinta, pentru anul viitor sunt inca acoperit.

  Iar cauciucurile nu trebuie schimbate la o data anume ci in functie de vreme. Adica, daca in noiembrie e cald, nu are rost sa le pui :). Mai studiezi un pic si prognozele meteo, stabilesti din timp o data si iti faci programare la service, ca sa nu astepti ore in sir intr-o perioada in care toata lumea schimba cauciucuri.

  Un ultim sfat: luati-va cauciucuri de iarna din timp. ideal de acuma. pentru c[, profitand de aceasta noua lege, comerciantii vor scumpi cauciucurile de iarna progresiv cu apropierea iernii. In octombrie-noiembrie prevad preturi astronomice.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.