Ce ai face cand vezi imaginile de mai jos?

[poll=18]

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 Responses

 1. Raluca

  Vad ca nimeni n-a votat “Ma bag in spatele ambulantei” – inseamna ca ai cititori ok. 😛 Insa, in viata de zi cu zi, vad mereu destepti care urmaresc ambulantele.

  Reply
 2. Turambar

  E posibil sa fi fost impreuna cu ambulantza. Stiu, ar fi trebuit sa alerge in spatele ei. Dar a nu se ignora posibilitatea. Si cand e accident si cei din masina sunt in relatie cu ranitul / bolnavul, chiar ii intzeleg 🙁

  Reply
 3. Mihnea

  Se vor ocupa de el la Judecata de apoi 😀
  Tu da muzica mai tare ca suna beton!
  🙂

  Reply
 4. Mirela

  Ce as face…ce as face? Nimic, imi vad de banda pe care sunt eu. Poate dupa cativa km il vad intr-un pom sau cine stie cum:d . Banda de urgenta? Cam greu se gaseste pe la noi.

  Reply
 5. Hudy

  Ma mir si eu de cititori tai. Chiar a crescut simtul civic asa de mult? Ma indoiesc. Multi voteaza varianta “corecta” fara sa se puna ei in pozitia respectiva.
  Eu v’o zic p’aia buna: ma bagam dupa ambulanta(imediat dupa ce ma asiguram ca nu mai vine un nebun ca mine din spate).
  Sau mai trebuia adaugata o varianta de raspuns: “de fapt ma doare’n p**a de ce fac altii”.
  Astept sa ma spurcati acum 🙂

  Reply
 6. Dan

  Cu ce a gresit ala, ca eu nu ma prind?

  Intre el si ambulanta erau peste 200 de metri sau mai bine de 10 secunde, daca ambulanta avea 100 km/h atunci erau mult peste 250 de metri.

  De unde stiti ca s-a bagat in fata ambulantei? Poate a vazut-o dupa ce a intrat in depasire (sunt peste 200m totusi) si s-a grabit sa-i faca loc (avea semnalizarea pornita), dar unde sa reintre? Ca toti aveau grija sa-l filmeze sau sa-l injure nu sa-i faca loc sa intre.

  Daca el mergea in coloana cu 40km/h si a intrat in depasire iar ambulanta venea din spate cu 80-100 km/h, inseamna ca de fapt distanta a fost si mai mare intre ei, pana a reusit sa ajunga de la 30 la 80, ambulanta s-a apropiat de el si tot au mai ramas 11 scunde.

  A incetinit ambulanta pentru el? Nu.

  Da ala din fata lui Piticu ce plm facea la 3 metri de marginea din dreapta a drumului?
  Se uita la flash-urile lui Piticu?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.