Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Am fost in seara asta la avampremiera Avatar la Cinema City, in Cotroceni, la sala IMAX. Printre vedetele prezente la acest film i-am vazut pe Dan Chisu, Tudor Giurgiu, Florin Grozea si Mark. A fost primul film in format IMAX pentru Romania, intr-o sala ce respecta standardele de cinema IMAX.

Bun, filmul asta va fi castigatorul absolut al premiilor Oscar de la anul. Va depasi, sper, incasarile de la Titanic  si va face fericiti pe toti aceia care vor sa simta o experienta foarte misto. Recomandat de vazut in format IMAX 3D pentru simplul motiv ca e altceva. Efectele sunt foarte bine procesate si parca justifica pretul productiei, nu s-au grabit in nici un moment sa treaca actiunea mai departe.  Sunt aproape trei ore de film care te fac sa stai lipit in scaun fara sa ti se faca sete sau foame. Si sa-mi ziceti daca veti prinde stelutele alea ce zboara.

Recomandare de vizualizare IMAX 3D, IMDB link

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

26 Responses

 1. pif

  Am si eu o intrebare. Cat de important este unde stai in sala? Nu am fost inca dar as vrea sa merg insa vad ca nu se mai pot rezerva bilete decat pe margini sau foarte aproape de ecran. Multumesc

  Reply
 2. pif

  Am si eu o intrebare. Cat de important este unde stai in sala? Nu am fost inca, dar as vrea sa merg si vad ca nu se mai pot rezerva bilete decat pe margini sau foarte aproape de ecran. Multumesc

  Reply
 3. emi pintilie

  Raspuns pentru pif.

  La imax nu conteaza unde te asezi, este acelasi lucru. intr-o sala normala insa de obicei este bine undeva central in ultimele trei randuri

  Reply
 4. danix

  Filmul este foarte bun! Dar cum pun romanii mana pe ceva bun, din “pura traditie” il si strica! Cum sa vezi un film Imax 3D cu subtitrare 2D ???!!!!! Numai la noi se poate asa ceva! Sa ai subtitrare normala la un film 3D!!! Este foarte obositor pentru ochi, pentru ca o vezi dublu cu ochelarii! Distribuitorii filmului original or sti ce fac romanii nostri?

  Reply
 5. B

  Am vazut Avatar intr-un IMAX in US. Incerc cu disperare sa ii trimit si pe ai mei sa-l vada tot in IMAX. Experienta merita sa ii trimit in voiaj din provincie in Bucuresti, insa nu pot sa nu-mi pun problema subtitrarii. Cum gandesc astia de au pus subtitrare 2D pe film 3D??????????? Nu mai are nimeni mandria lucrului bine facut in tara asta?

  Reply
 6. Amelia

  Cum sa-mi fac rezervare de pe net la Avatar?Am cautat de mi-a venit rau si tot nu gasesc.

  Reply
 7. Roberto

  NU va duceti la IMAX !!!! Eu am vizionat la ei cele doua documentare si Avatar. Subtitrarea se vede ca si cum te-ai uita prin ochelari cu dioptrii mari, de multe ori efectele sunt foarte deranjante pentru ochi iar pe la mijlocul filmului au pornit aerul conditionat sau nu stiu ce anume ca se simtea destul de tare un curent rece. Cand am reclamat unui responsabil faptul ca subtitrarea nu se poate citi decat daca inchizi un ochi, acesta mi-a raspuns ca stie despre aceasta problema, ca exista reclamatii pentru acest fapt dar nu au ce sa faca pentru ca asa au primit filmul. Biletul costa 32 ron pentru adultti. In aceste conditii, de ce nu scrie nicaieri ca subtitrarea nu poate fi afisata in conditii optime? De ce nu iau modelul mesajelor de pe pachetele de tigari? Asa ar fi corect. Sa fii avertizat dinainte ca filmul IMAX iti poate afecta vederea … E strigator la cer. Am facut o rezervare cu doua saptamani inainte. Se duc romanii la IMAX de parca ar fi gratis intrarea … Din luna Decembrie 2009 nu gasesti niciun loc disponibil pentru perioada imediat urmatoare. Astfel, pe internet nu poti face nicio rezervare pentru ca nu mai sunt locuri disponibile. Daca suni la nr. lor de telefon, 021/407.00.00, iti va raspunde cu siguranta cineva daca astepti vreo …. 2 ore. De ce nimeni nu ia niciun fel de masuri impotriva celor care isi bat joc de oameni???

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.