André Morys, CEO Web Arts AG, abia asteapta sa te intalneasca la GPeC pe 27 Noiembrie 2014!

André Morys este unul din specialistii de top in optimizarea conversiilor la nivel mondial care va vorbi pentru prima oara in Romania la GPeC Summit, pe 27 Noiembrie 2014.
André este autorul cartii bestseller germane “Conversion Optimierung”, Co-fondator si CEO Web Arts AG, precum si fondatorul unuia din cele mai importante evenimente internationale dedicate optimizarii conversiilor: European Conversion Summit – eveniment la care greii domeniului sunt speakeri: Guy Kawasaki, Bryan Eisenberg, Scott Brinker – sunt doar 3 din numele sonore care au tinut capul de afis al editiei de anul acesta.
André abia asteapta sa te intalneasca pe 27 Noiembrie 2014 la GPeC, mai ales ca prietenii lui (Bryan Eisenberg si Chris Goward) i-au recomandat GPeC ca fiind unul din cele mai interesante evenimente la care au participat.

 

GPeC Summit 27 Noiembrie 2014 va fi un adevarat maraton de e-commerce in care cei mai buni specialisti internationali si romani de comert electronic iti vor impartasi tips & tricks pentru a-ti creste vanzarile. Inscrierile se fac pana pe 21 noiembrie, iar pretul unui bilet este de 59 EUR (TVA inclus). Ce mai astepti, TU te-ai inscris?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply