ALO suntem in 2007

rcs-rds.gif

Asta apare pe pagina de web a lui RCS-RDS, compania pe care o injuram cu totii de serviciile de televiziune prin cablu existente. Ei au ramas in 2002.
In schimb … daca tot mi-a venit in cap ca RDS ofera si telefonie ma gandesc sa intru pe rdstel.ro unde vad ca ei sunt in 2003. Adica de atunci ne dati telefonie? Parca da … si tot acolo ati ramas.
rds-rds.gif

Si gandindu-ma ca nu sunt singurii furnizori de servicii de telefonie, aflu ca Orange au ramas in 2005. Asta ca sa nu ii uitam pe colegii lor de la Vodafone si Zapp care sunt mai actuali un pic, in anul trecut.
orange.gif

Iar de aici nu-mi vine nimic altceva in minte, decat faptul ca toti astia, platesc niste pusti, sau au platit niste firme care undeva, candva, in trecut le-au facut niste situri. Si atat. Situri neadministrate de nimeni. Ah … pardon, administrate dintr-un motor de administrare. Pentru ca … le-a mai dat prin cap sa bage din cand in cand niste stiri pe paginile respective de net. Si … banii nostrii pe pseudo-serviciile lor curg, si banii lor in buzunarele alora cu situl …

Si … atunci … ramane sa ma intreb … care dracu sunt utilizatorii de net din Romania? Sau astia sunt asa de retarzi incat nu citesc astea, nu vad astea, si se uita doar la porn. Ceea ce e indicat pentru sanatate 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “ALO suntem in 2007

Leave a Reply