Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Alo, sindicatele ce faceti? Acum nu mai iesiti in strada? E totul bine si frumos? A plecat guvernul, drept urmare v-ati primit toti banii pe care trebuia sa ii primiti? Ati ajuns acolo unde trebuie si ati realizat ceea ce v-ati propus de la inceputul anului incoace?

Dupa ce ca o mana de 300 de oameni, culmea alesi uninominal (adica fiecare a pacalit lumea de la el din colegiu) isi bat joc de orice, te trezesti ca acum nici macar sindicatele nu mai au nimic impotriva nimanui?

Si uite cat de frumoasa e tara noastra, dupa ce primarul de la Cluj nu mai e prim ministru, iar locul lui va fi luat de alt primar la fel de prost, ala de la Sibiu.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 Responses

 1. Cristi

  Foarte bine punctat. totusi nu sunt de acord ca neamtul din sibiu e prost. Dar poate sunt un naiv pentru ca nici pe Boc nu-l credeam prost 🙂

  Reply
 2. Cristi VADUVA

  Am stat 4 ani in Sibiu si pot spune ca Johannis a facut o treaba excelenta in Sibiu, nu degeaba a fost reales primar cu peste 92%. Sindicatele pot face ce vor, insa oricum n-au cu cine sa vorbeasca, guvernul negociaza si daca nu e guvern urli singur in strada (iar ca guvern macar sti e cineva care sa te ignore).

  Culmea e ai putea sa-i penalizezi la vot, dar n-ai cum ca si daca nu voteaza 99% din populatie cineva tot ajunge presedinte. Cel mai bine e ca din toti ticalosii sa alegem ticalosul cel mai mic (fiecare decide care e ticalosul cel mai mic).

  Mai intereseaza-te un pic inainte sa scri un final de articol facandu-l pe Johannis prost. Nici Boc nu e prost, Boc e doar o marioneta iar neavand propria gandire nu poti daca e daca e prost sau nu, el e ca o soseta ce se muleaza pe picior, iar cand se impute e scoasa din joc.

  Reply
 3. Bogdan

  Asa si? Ce propui? Sa iasa oamenii in strada pentru ca a picat un guvern care le-a pus pumnul in gura? Un guvern sub care au crescut taxele? Un guvern care n-a facut nimic pentru a ne scoate din criza!.

  N-a redus personalul bugetar ( asa cum s-a angajat s-o faca si cum a tot promis ca o sa faca ). N-a avut program anticrizia. A facut doar un amarat de program ( prima casa) care n-are nicio sansa sa redrese economia.

  Reply
 4. camelcutza

  ce durere am in suflet de cand pupincuristul sef nu mai e prim ministru,iar sexy buzoianca nu mai plateste vuitoanele din banii nostri,de ce o fi cazut guvernul,ca facea o treaba asa buna in a-l linge pe basescu in fund si in a-i transforma orice cuvintel in lege

  Reply
 5. Compromisuri

  Piticule, tu gandesti inainte sa postezi?
  Cine sa-i mai asculte acum daca nu mai e guvern? Sa le raspunda pozitiv sau negativ cine? Ca Boc nu mai e prim ministru. Bine, mai e pana e numait altul, dar tu crezi ca acum Boc o sa mai fie interesat sa rezolve ceva (nu ca ar fi fost interesat pana acum). Asteapta si ei sa vada noul guvern trecut prin parlament si apoi or sa iasa in strada ca stiu cui sa se adreseze.

  Reply
 6. Fritz

  Cand vine vorba de politica, n-ai nicio treaba… Cu cine ai vrea sa se certe ba domnule? Sau pentru ce sa se certe acum cand legile alea emise DE GUVERN nu mai sunt sustinute de guvern deoarece NU MAI E GUVERN?
  Un alt articol aiurea marca piticu.ro

  Reply
 7. nebuloasa

  Fiecare are dreptul la o parere, e normal. Dar sa faci asemenea afirmatii despre primarul Sibiului, care a reconstruit, practic, un oras, e putin deplasat. Eu stiu ca un blog exprima parerea personala a autorului, dar asta nu inseamna ca tre sa aruncam noroaie acolo unde nu este cazul.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.