600.000 de turisti in Bucuresti, va multumim.

Am reusit, am pacalit 600.000 de oameni sa vina in Bucuresti si sa se bucure de viata, de sanantate, sa nu li se fure banii, sa miroasa a soc si a tei, sa bea bere ieftina, sa se plimbe cu taxiul la preturi normale si asa mai departe.

Prost, de fapt 600 k de oameni sunt un numar foarte mic in comparatie cu … sa zicem Budapesta care are 2 milioane si ceva de turisti. Astfel incat de ce sa ne mai miram? Sau sa nu ne mai miram?

Totusi am o propunere. Si asa airsoftu a devenit ceva la moda, hai sa-l jucam pe lipscani. Asa castiga si Primaria o suma modica, are afisare, noi vom avea spectatori, vom alerga p`acolo si ne vom simti exact ca o lupta de gherila. Nu e greu, uite a fost Mihaiu in prospectie in zona si … a stabilit ca se poate, decorul e excelent.


Poate se baga si madam Udrea si anuntam zona din centrul vechi ca fiind loc liber de comunism, dar cu amintiri din perioada interbelica, ca sa stim cum a fost noi si nepotii nostri si ca sa stim unde vom ajunge peste tot.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply