Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Yahoo! in sine e o comunitate imensa, cu milioane de utilizatori, cu o groaza de servicii si fara rival la nivel mondial. In ultima perioada Yahoo! a lansat mailul free fara limita de stocare, pentru toti utilizatorii sai.

Microsoft a anuntat ca vrea sa preia Yahoo! pentru 44,6 miliarde de dolari (!!!).

Are cineva idee cam cati utilizatori are Yahoo? Asta ca sa stim cam cu cat vrea Microsoft sa cumpere un om.

Via .PsyCho™ care n-are ce face toata ziua.

Drept urmare pe bursa nasdaq actiunile cu cel mai mare numar de lichiditati a fost urmatorul. Iar tendinta e de crestere pentru Yahoo!
nasdaq

Punctul la americani reprezinta virgula de la noi 🙂 , iar virgula separa cate 3 cifre din suma.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

23 Responses

 1. moxx

  pretu’ nu e mare, e vorba de o investitie sigura.
  chiar daca se amortizeaza in zeci de ani, poti sa fii sigur ca pana la urma iti recuperezi banii.

  Reply
 2. Saliery

  Imi aduc aminte de mass`uri idioate care circulau pe net ca daca nu dai mai departe iti inchide adresa… Si tot noi, utilizatorii de YM! i-am adus sa aiba o asa oferta. Oricum pretul mi se pare…cel mai mare pentru o tranzactie, in istorie???

  Reply
 3. Mircrosoft va inghite YAHOO ? « Florin

  […] Mircrosoft va inghite YAHOO ? Toata lumea bazaie legat de ultima stire din online: Microsoft a facut oferta pentru YAHOO, 44.6 miliarde $. La peste 250 milioane de utilizatori doar pentru email ar veni ~170$ utilizatorul, ca tot intreba piticu. […]

  Reply
 4. Eduard

  @“Drept urmare pe bursa nasdaq actiunile cu cel mai mare numar de lichiditati a fost urmatorul. Iar tendinta e de crestere pentru Yahoo!”

  Coincidenta sau nu, mai interesant e ce s-a intamplat zilele trecute cu cotatia Google 🙂

  Reply
 5. Eduard

  @“Drept urmare pe bursa nasdaq actiunile cu cel mai mare numar de lichiditati a fost urmatorul. Iar tendinta e de crestere pentru Yahoo!”

  Coincidenta sau nu, mai interesant e ce s-a intamplat zilele trecute cu cotatia Google 🙂

  Reply
 6. default

  microsoft e mana in mana cu yahoo, nu i-l va lua pentru ca nu are rost sa se complice, deja chestia asta imi intarseste convingerea ca yahoo este un fel de echipa satelit. In ultima vreme yahooul era intr-o cadere libera, Microsoft ca sa-si salveze partea de piata laseaza un astfel de zvon si sa vezi ce or sa urce acum actiunile yahoolui .

  Reply
 7. Steff

  Chiar m-a uitam de dim. (inainte sa apara stirea) la cotatii…si YHOO era 19 si ceva/// dupa ce a aparut stirea….cand am verificat io era 28 si ceva…

  La bursa din Bucuresti cand intr-o zi exista cresteri/scaderi de peste 15%, atunci tranzactionarea se opreste instantaneu.

  Reply
 8. blowfish

  stii cum este cu informatia mai intai lansezi un zvon. Oamenii se mobilizeaza sa cumpere urmeaza o crestere generata a pretului.
  Se dau niste banutzi de multumire unor persoane care decid anumite trenduri dupa care intra iar in normalitate.
  Frumoase sunt “tunurile” astea mondiale.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.