Flashmob la mall

Flashmob la mall

Cu ajutorul Domo, a intrat si Baneasa in randul mall-urilor care organizeaza flash-mob-uri, dupa cum puteti vedea in clipul de mai jos. Am fost duminica, le-am vazut si eu pe fete dansand.

Dansul a avut ca scop promovarea magazinului Domo de la etaj. Si a prins chiar bine, de data asta am vazut ca scarile rulante de la Domo erau aglomerate si lumea chiar se ducea in magazin sa cumpere sau doar sa-l descopere.

Si ca tot am zis de Domo, acestia au si o oferta la doua laptopuri Sony Vaio. Un ultra book cu SSD de 13.3” si un laptop colorat de 14” pentru cei care simt nevoia sa aiba cat mai multa culoare in jurul lor. Iar preturile, chiar bune:

Detalii despre laptopuri gasiti direct pe site sau daca vreti sa le testati, in Baneasa Shopping, la etaj, deasupra restaurantelor e magazinul Domo. Dincolo de procesoare intel cu care nu-ti poate fi rusine, memorii DDR3, etc, cele doua laptopuri ies in evidenta cu ceea ce numesc eu personalitate.

Stilatul de business SVT1311M1ES: Premium Sony Design, carcasa de magneziu, subtire(17.8 mm) si usor(1.55kg), cu Intel Anti-Theft Technology, baterie de 7 ore si rapid wake.

Coloratul SVE14A1S1E: design wrap, disponibil in trei combinatii de culori, roz, alb-bleu si negru cu rosu, tastatura iluminata (bleu sau rosu, in functie de model), bineinteles cu tot felul de accesorii asortate dupa culoare, asa cum ii sta bine unui laptop colorat.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply